Despre noi

Tradiția prăjiturilor și a bunătăților a fost mereu la loc de cinste în casa familiei Roș. Cămara plină de făină, dulcețuri și compoturi îmbia copiii să freamăte de bucurie când se apropia sâmbăta prăjituritului. Laptele călduț de pe aragaz, ouăle proaspete cumpărate din piață de la bunicuțele venite de la țară și untul scos din frigider așteptau în tihnă să fie frământate de mâini mari și micuțe. Iar după ce aluatul era gata, casa exploda în milioane de arome și un paradis de gusturi. Așa s-a născut cofetăria Doris, din dorința părinților de a da mai departe copiilor lucrurile mici care le aduceau bucurie.

Astăzi, cofetăria Doris este o afacere de familie care îndulcește meleagurile bistrițene de mai bine de 20 ani. La baza afacerii stau rețetele tradiționale, dorința de a împărți bunătățile cu alții și interesul necontenit față de nevoile clienților. Pentru noi calitatea a fost de la început un obiectiv prioritar, astfel incât clienții o asociază constant cu marca firmei.

Fiecare ingredient este selectat cu cea mai mare atenție, fiind utilizate produse naturale, iar clienții stiu că pot gasi întotdeauna produse proaspete. Cofetaria dispune de laborator propriu unde producem o gama diversă de produse de cofetărie. Pentru orice eveniment, ocazii speciale, nunți, botezuri, aniversări, majorate, absolviri, sărbatori – Paști, Crăciun, Anul Nou – puteți apela la serviciile noastre.
Cofetăria “Doris” vine in întampinarea clienților cu o mulțime de produse din rețete proprii cât și produse moderne, toate din ingrediente naturale.

Laboratorul nostru dispune de specialiști în domeniul designului astfel incât să putem oferi diverse torturi speciale: personalizate, figurine, tot ceea ce iși doresc clientii. Preocuparea permanenta pentru sănătatea clienților ne-a determinat să facem o selecție foarte riguroasă a ingredientelor folosite respectând in același timp si normele europene, având implementat sistemul HACCP in domeniul siguranței alimentației, iar angajații sunt permanent instruiți pentru a putea oferi clienților noștri produse și servicii de cea mai bună calitate. Suntem onorați a vă răspunde oricărei solicitări din partea dumneavoastră referitoare la oferta noastră de produse și servicii, care in mod cert să vă mulțumească.